Синът на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, може да бъде изправен

...
Синът на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, може да бъде изправен
Коментари Харесай

Хънтър Байдън може да бъде изправен пред съда

Синът на президента Джо Байдън, Хънтър Байдън, може да бъде изправен пред углавен развой, сподели специфичният прокурор Дейвид Вайс малко след покачването в тази роля в петък, в символ, че драмата в правосъдната зала може да изиграе изключително огромна роля в президентските избори през 2024 г .

Потенциален правосъден развой покачва опцията за невиждан театър в историята на Съединени американски щати: Синът на настоящ президент е изправен пред наказателни обвинявания, до момента в който татко му води акция за преизбиране, евентуално против републиканеца Доналд Тръмп, който също е изправен пред най-малко три идни наказателни процеса.

Републиканците в Камарата на представителите също заплашват с следствие за импийчмънт по недоказани изказвания, че президентът Байдън се е облагодетелствал от бизнес начинанията на 54-годишния си наследник.

Вайс, който проверява Хънтър Байдън от 2019 г . насам, повдигна обвинявания за данъчни закононарушения и владеене на оръжие в положение на взаимозависимост през юни, само че федерален арбитър отхвърли да одобри препоръчаното съглашение за признание на виновността.

Вайс сподели в правосъдно дело в петък, че договарянията сред двете страни от този момент са се провалили . " Сега държавното управление има вяра, че казусът няма да бъде позволен без правосъден развой ", написа той.

Заявлението пристигна момент откакто основният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд издигна Вайс до статут на специфичен прукорор , като му даде спомагателни пълномощия и самостоятелност да продължи следствието.

През юли Хънтър Байдън се призна за почтен по обвинявания за неплащане на налози върху приходи от над 1,5 милиона $ през 2017 и 2018 г ., макар че дължи над 100 000 $. Той не се е пледирал в настрана дело, където е упрекнат в нелегално владение на огнестрелно оръжие, до момента в който е бил подвластен от опиати, което се смята за закононарушение.
 Тъмни облаци надвисват над Хънтър Байдън
Тъмни облаци надвисват над Хънтър Байдън

Синът на президента е застрашен от съд
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР